Kimono dames logo

Kimono voor dames

Satijnen badjas: met een mooie glans en ideaal na het douchen

Satijnen badjas: met een mooie glans en ideaal na het douchen

“Tip: we spreken zowel van een badjas als bijvoorbeeld van een satijnen kimono. Dit is de oriëntaalse vertaling van hetzelfde, daarom gebruiken we de termen door elkaar heen.”

Satijnen badjas na het douche

Satijnen badjas

De satijnen badjas combineert alle eigenschappen waar jij blij van wordt: het materiaal heeft een mooie glans en valt ideaal over de natte huid. Dus denk je aan een badjas in satijn? Het is de perfecte keuze na het douchen, bijvoorbeeld om ’s morgens een kop cappuccino te drinken of om in het zonnetje het nieuws van de dag door te nemen.

Satijn voor een badjas heeft een mooie glans en is goed geschikt voor de natte huid (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een fleece-badjas). Het materiaal valt fijn, voelt lekker licht aan en zit op die manier heel comfortabel.

Met mooie glans

Een satijnen ochtendjas heeft altijd een prachtige glans. Satijn is namelijk geen specifiek materiaal, maar een manier van weven. Het gaat om een weving waarbij de draadjes heel dicht op elkaar zitten. Zo ontstaat de typische glans, die je misschien kent van een dekbedovertrek, jurkjes of andere toepassingen.

Satijn is ondertussen een dun materiaal, waardoor het lekker luchtig zit. Een satijnen ochtendjas voor dames is dus vooral een koele en comfortabele keuze, die niet te zwaar op de huid aanvoelt. In plaats daarvan draag je satijn haast zonder dat je het merkt, om je helemaal vrij te voelen en de dag fris te beginnen.

Badjas met glans
Badjas satijn

In alle kleuren, stijlen en soorten

Uiteraard bestel je de satijnen badjas gewoon in de kleur, stijl en soort die je zoekt. Dus houd je van felle kleuren zoals rood, oranje en geel? Of ben je meer van groen, blauw, grijs, bruin of zwart? Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende stijlen en soorten die er beschikbaar zijn.

Bekijk online bijvoorbeeld de kimono voor dames en de kimono als badjas. In de beide gevallen kies je voor een badjas van satijn met de eigenschappen zoals we die hierboven beschreven hebben. Doe op je gemak inspiratie op en bekijk de nieuwe trends. Of kies voor een meer tijdloos model, zodat je de satijnen badjas voor dames ieder voorjaar kunt gebruiken om ontspannen van het ochtendzonnetje te genieten.

Satijnen badjas kopen

Je kunt online jouw satijnen badjas kopen. We hebben die in de meeste gevallen voor je op voorraad. Kom naar onze winkel in Amsterdam of bestel direct online. Je profiteert vanaf €25 van gratis verzending naar jouw adres, zodat je daar geen extra kosten voor maakt als je een satijnen badjas bestelt.